Trke Serbia Business Run serije mogu da budu tvoja inspiracija da treniraš i živiš bolje. Iskoristi šansu da se pokreneš i budeš redovno aktivan.

Zašto verujemo da je trčanje najbolji vid treninga za sve zaposlene?

  • Trči se na otvorenom, što je jako važno ako sedite i više od 10 sati na dan na poslu.
  • Trči se kada želimo i kada imamo vremena.
  • Trčanje je individualno, ne treba nam sparing partner, ekipa ili prethodni dogovora.
  • Trčati se može bilo gde, što se uklapa i sa vašim poslovnim putovanjima
  • Sve ovo je jako važno za održivost – nema gubitka navike redovnog vežbanja.

BESPLATNI PROGRAMI

#1 Osnovni program “Završi trku bez hodanja”

Ukoliko duže vremena (više od 2 godine) niste bili aktivni i imate još mesec dana do trke, a želite da krenete da trčite, ovaj program će vam pomoći da u kombinaciji hodanja i trčanja, postepeno, bez povrede, i bez odustajanja dođete do uspešno završene vaše prve trke. Program traje 12 nedleja.

#2 Napredni program za bolji rezultat

Svi vi koji ulazite u grupu “vikend trkača”, tj. svi koji manje redovno trčite, sa pauzama i bez plana, ovaj program će vam kroz sistemski pristup treningu, pomoći da umesto “working out” pristupa krenete da trenirate trčanje. Trening trčanja će vam pomoći da oborite lični rekord na trci. Program traje 3 meseca.

Treniraj trčanje u Beogradu

Priključite se Beogradskom trčakom klubu (BRC) u kojem možete trenirati za sledeće ciljeve: uvod u trčanje u BRC Školi trčanja, polumaraton u BRC Road Runners, trail trčanje u BRC Trail Crew i maraton u BRC Maraton akademiji.

Da li je jutro jedino vreme koje imate za sebe?  Ako želite da radne dane maksimalno iskoristite, postoji trik poslovnih ljudi koji sve postižu.Trenirajte (vežbajte) ujutru, radite efikasno tokom celog dana, a popodne posvetite porodici, prijateljima, uživanju ili ličnom usavršavanju.  Beogradski trkački klub godine realizuje jutarnju grupu za treninge u BRC Runners Hub, prvom prostoru namenjenom za trkače u Beogradu u ulici Tadeuša Košćuška 78. Biznis termini trčanja su na rasporedu utorak i četvrtak od 7:00 – 8:15 (u BRC Runners Hub) i subotom od 9:00 (na Adi Ciganliji) organizujemo trkačke treninge koji će vas probuditi, energizovati, dovesti u formu, a neće vam oduzeti dragoceno vreme popodne. Sve info ovde.

BRC RUN TOGETHERⓇ  je polugodišnji tim-bilding, grupni program vežbanja na otvorenom, namenjen tim-bildingu malih timova (do 12 ljudi) koji kroz trčanje, znoj i neusiljeno vreme van posla, od grupe zaposlenih kreira lojalan tim koji je spreman da pobedi. Program je pilotiran u dve multinacionalne kompanije za njihove bordove direktora. Za ponudu i reference pišite direktoru BRC-a, Dragoljubu Milosavljeviću na 066 303 633. 

Treniraj trčanje u Novom Sadu

Trčimo tri puta nedeljno u ranim jutarnjim časovima. Nakon treninga smo spremni za sve izazove koje donosi novi radni dan. Termini su: utorak, četvrtak od 07.00h i nedelja od 12.00h, Ne morate da brinete o stvarima koje ponesete i tuširanju posle treninga, imamo sve potrebne uslove za to, u našem klubu: Fit Complete, Jovana Cvijića 46, Novi Sad. PRIJAVITE SE

Treniraj trčanje u Subotici

Pozivamo vas da trenirate sa nama 3 puta nedeljno, da zajedno napravimo prve trkačke korake i da vas spremimo za nastup na Subotica Biznis Run-u. Termini su: Utorak 18h, Dudova šuma, Četvrtak 18h na parkingu Mega Rode, ispred Intersportove prodavnice i Nedelja 9h, Dudova šuma. Kontakt telefon: 064 – 2254760 i  064 – 1246926 i E-mail: ildiko@trcanje.rs PRIJAVI SE