Veroljub Zmijanac

Generalni menadžer

Jedan je od pionira modernog trkačkog pokreta u Srbiji. Pokretač je niza inicijativa koje imaju za cilj da trkačima okakšaju i ulepšaju trkački život: Trčanje.rs, Beogradski trkački klub i Serbia Business Run. Veroljub je završio FON, bavio se IT-jem, a sada najviše provodi vreme u marketingu u sportu.

Milica Luković

Marketing i komunikacije

Community Manager @Belgrade Running Club, dizajner po struci, sa iskustvom u organizaciji događaja i prodaji. Trčanje je vodi na nova mesta, a najčešće je viđena na planinskom trčanju i drugim sportovima na otvorenom.

Dragoljub Milosavljević

Koordinator staze

Direktor @Belgrade Running Club.Do sada se bavio sa preko 40 različitih sportova, ali se uvek vraćao trčanju kao svom glavnom pozivu. Trčanje mu uvek pruža nešto drugačije i jedinstveno.

Marina Vignjević

Menadžer za kompanije

Marina je počela da trči 2016. godine i nakon par kratkih ljubavnih romansa sa betonom, konačno se zaljubila u trejl trčanje. U šali kaže da joj je trčanje najveći uspeh u životu. Izrazita borkinja za jednakost, toleranciju i solidarnost.

Tijana Popadić

Odnosi sa partnerima i sponzorima

Account direktoka SportIT agencije. Pravi lepe stvari na internetima i radi posao koji voli najviše na svetu. Trčkara oduvek, a trči od oktobra 2012. Obožava pse, naučnu fantastiku i traženje detelina sa 4 lista.

Uroš Zmijanac

Partner menadžer

Glavni urednik i marketing menadžer sajta Trcanje.rs. Uvodio nove koncepte marketinga kao Running Concept Manager u Sport Vision-u. Idejno osmislio mnoge trke, poput “Trke na štiklama”. Na projektu SBR zadužen za franzišne partnere i trke u Subotici, Nišu i Novom Sadu.

Ivan Radenković

Koordinator volontera

Glavni trener i kreator prve škole trčanja u Srbiji – Beogradskog trkačkog kluba. Inspiraciju za razvoj trkačkog pokreta pronalazi u filozofiji i estetici Njujorškog maratona. Diplomirao na DIF-u na smeru za kondiciju. Pored toga ima i diplomu višeg trenera atletike.