Veroljub Zmijanac

Generalni menadžer

Jedan je od pionira modernog trkačkog pokreta u Srbiji. Pokretač je niza inicijativa koje imaju za cilj da trkačima okakšaju i ulepšaju trkački život: Trčanje.rs, Beogradski trkački klub, BRC Runners Hub powered by PUSH, Maraton akademija, Serbia Business Run.

Nevena Prokić

Marketing i komunikacije

Marketing profesionalac sa više od 5 godina iskustva rada u medijima –  u produkciji TV emisije, organizaciji velikih događaja, marketingu. Poslednjih nekoliko godina specijalizuje se za oblast društvenih mreža i content marketinga.

Dragoljub Milosavljević

Koordinator staze

Direktor @Belgrade Running Club.Do sada se bavio sa preko 40 različitih sportova, ali se uvek vraćao trčanju kao svom glavnom pozivu. Trčanje mu uvek pruža nešto drugačije i jedinstveno.

Marina Vignjević

Menadžer za kompanije

Marina je počela da trči 2016. godine i nakon par kratkih ljubavnih romansa sa betonom, konačno se zaljubila u trejl trčanje. U šali kaže da joj je trčanje najveći uspeh u životu. Izrazita borkinja za jednakost, toleranciju i solidarnost.

Tijana Popadić

Odnosi sa partnerima i sponzorima

Direktorka i Glavna urednica sajta trcanje.rs. Pravi lepe stvari na internetima i radi posao koji voli najviše na svetu. Uređuje sajt koji čitate. Trčkara oduvek, a trči od oktobra 2012. Obožava pse, naučnu fantastiku i traženje detelina sa 4 lista.

Vanja Nikolić

Copywriter

Vanja živi za reči i od reči. Piše drame, knjige, priče za decu, objave, kopije i tekstove. Zavolela je trčanje kada je shvatila da liči na pisanje, potrebno je da budeš posvećen, uporan i strpljiv u procesu.

Uroš Zmijanac

Projektni menadžer

Dugogodišnji urednik i marketing menadžer sajta trcanje.rs. Uvodio nove koncepte marketinga kao Running Concept Manager u Sport Vision-u. Idejno osmislio mnoge trke, poput “Trke na štiklama”.

 

Ivan Radenković

Koordinator volontera

Glavni trener i kreator prve škole trčanja u Srbiji – Beogradskog trkačkog kluba. Inspiraciju za razvoj trkačkog pokreta pronalazi u filozofiji i estetici Njujorškog maratona. Diplomirao na DIF-u na smeru za kondiciju. Pored toga ima i diplomu višeg trenera atletike.