Budite deo najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Novom Sadu

Datum

2022.

Dužina

5km

Lokacija

Novi Sad

Početak

Uskoro

Program i tačnije informacije oko trke biće saopšteni uskoro.

Sportsko-poslovni događaj bez premca u Novom Sadu

Novi Sad Business Run je jedna od najvećih trka u gradu i svakako najveći gradski sportsko-poslovni događaj. Tokom tri godine organizovanja, u Novom Sadu je učestovalo preko 4000 trkača iz preko 200 kompanija.

Ko može da učestvuje?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu.

Novi Sad Business Run, 2021.

Uvek svi prodju kroz cilj i odlično se provedemo

U učesničkom paketu dobijate

Trebalo bi što ranije da se prijavite

Rane prijave do 21.12.2021.

3.960,00 din.

Redovne prijave do 21.12.2021.

3.960,00 din.

Kasne prijave do 21.12.2021.

3.960,00 din.

Navijački paket

3.960,00 din.

3 super laka koraka do prijave

Registracija

Kapiten tima (glavni trkač, HR, office menadžer…) registruje svoj nalog u sistem za prijavu, čime otvara nalog za svoju kompaniju. Nakon registracije, kapiten se uloguje u sistem za prijave.

Rezervacija

U Admin panelu, za svaku trku na kojoj želite da učestvujete, kapiten tima unosi broj učesnika i trku na koju prijavljuje kolege. Za svaku rezervaciju, sistem automatski kreira predračun.

Prijava takmičara

Svakoj rezervaciji Kapiten dodeljuje takmičare na dva način: 1) Putem “mikrosajta”: Pošaljite link svim kolegama koji su zainteresovani za učešće na trci da popune svoje podatke. 2) Ručno popunjavanje: Kapiten ima popunjava formular za svakog prijavljenog člana tima.

Još ste u dilemi? Nađite odgovore na sva pitanja OVDE.

Ko sprema trku za vas u Novom Sadu

Planinarsko društvo Alma Mons Adventures je sportsko udruženje, osnovano 2020. godine u Novom Sadu od strane grupe iskusnih i dugogodišnjih planinarskih vodiča. Naša misija je da svojim delovanjem doprinesemo razvoju i popularizaciji planinarskog sporta i uopšte boravka u prirodi.