Poštovani predstavnici medija, u nastavku molim vas pročitajte okvir saradnje medija i agencije SportIT DOO organizatora manfiestacije Serbia Business Run.

Takmičenje za najbrži media tim – najbržu redakciju

U okviru Serbia Business Run trka organizujemo specijalno takmičenje između novinarskih redakcija. Kako bi vaš tim učestvovao u ovoj kategoriji potrebno je da imate 3 člana u timu i da prilikom prijave navedete ime redakcije, kao i Delatnost medija. Vaš tim se na taj način takmiči u apsolutnoj kategoriji i specijalnog kategoriji “Najbrža redakcija”.

Medijska partnerstva

Organizator trke nudi predstanicima medija mogućnost saradnje u vidu medijskih partnerstava.

Ugovorom se definiše da se logotip medija istakne i prezentuje u sekciji “Medijski pokrovitelji” i to na određenim materijalima koji budu izrađeni prilikom produkcije trke (vebsajt, vodič za učesnike i drugo…).

Dodatno, organizator omoućava besplatne (gratis) kotizacije za učestvovanje na trkama, i to za jedan tim novinara (ukupno 3 kotizacije za 3 predstavnika redakcije). Na ovaj način vaši novinari mogu direktno iskusiti trku i takmičiti se za titulu Najbrže redakcije. Nacionalnim medijima organizator omogućuje jedan tim na svakoj trci (ukupno 12 kotizacija) jednoj, a lokalnim jedan tim na trci (ukupno 3 kotizacije).

Za uzvrat, medij se obavezuje da plasira i/ili kreira saržaj koji promoviše trku, bilo kao najava, reportaža, intervju sa predstavnikom trke ili uključenje u radio/TV program.

Akreditacije novinara

Pozivamo novinare da se akredituju za trke serije Serbia Business Run popunjavanjem formulara na stranici Akreditacije. Rok za akreditaciju za Belgrade Business Run je 09. jun 2020. godine do 17h. Akreditacije se podižu na dan trke na info pultu od 16h.

Akreditacija za novinare omogućava pristup: startnoj i ciljnoj zoni zbog fotografisanja, pristup govorniku iz redova organizatora, kao i poklone: majicu za trčanje, vaučer za piće i vaučer za večeru.

Imate dodatnih pitanja ili predlog za saradnju? Pozovite Veroljuba Zmijanca, generalnog menadžera trke na 064 50 72 603 ili na veroljub@trcanje.rs

Media kit

Logo

Originalni sadržaji i saopštenja

Sva saopštenja za javnost i najave možete preuzeti na stranici Novosti klikom na filter “Saopštenja”.

Propratne fotografije