SERBIA BUSINESS RUN VAŠ PARTNER

Sa dolaskom trenda trčanja i u Srbiju, kao i šireg pokreta za brigu o blagostanju zaposlenih otvara se mogućnost povezivanja vaše kompanije sa SERBIA BUSINESS RUN serijom poslovnih trka i to na dva načina:

  • BRENDOVSKI I VREDNOSNO: Ukoliko je vaš cilj pozicioniranje kompanije kao “zelene”, “aktivne”, “društveno odgvorne”… nudimo vam mogućnost povezivanja i ko-brendiranja vaše kompanije i Serbia Business Run brenda.
  • MARKETINŠKI I PRODAJNO: Ukoliko je vaš cilj da predstavite proizvod ili uslugu namenjenu aktivnim i platežno sposobnim zaposlenima nudimo vam mogućnost pozicioniranja vaše kompanije kroz naše kanale.

Zajedničkim radom i iskustvom smo razvili komunikacione strategije i alate kako bismo sproveli aktivnosti po meri svakog našeg partnera u vidu što autentičnije povezanosti vašeg brenda i naše trke. 

Naš tim ima zajedno preko 15 godina iskustva u razvojnim i marketinškim projektima namenjenim svim ciljnim grupama u svetu trčanja. Mi trčanje kao sport i emocije koje ono izaziva koristimo kao najbolji način povezivanja sa ciljnom grupom. Ultimativni cilj svake naše saradnje je sreća svakog učesnika na trci, kroz zadovoljstvo svih stejkholdera trke.

NAŠI BROJEVI

Naši trkači - 5.000 (članovi Belgrade Running Club, Škole trčanja u 15 gradova Srbije)
Naši partneri - 20 (sponzori, pokrovitelji, prijatelji trke i Kluba
Facebook fanovi - 100.000 fanova (stranice Belgrade Business Run, Serbia Business Run, Trcanje.rs...)
Sajt Trčanje.rs - 130.000 posetilaca mesečno
Instagram - 10.000 pratilaca (Trcanje.rs, Belgrade Running Club, Serbia Business Run)
Ključni projekti - +10 (Beogradski trkački klub, sajt Trcanje.rs, Serbia Business Run, Serbia Running Project, Road Running Office, Škola trčanja u 18 gradova Srbije...)
Broj članova tima - 20 (15 trenera, plus producenti, marketing menadžeri, account menadžment, projektni menadžeri...)

Pozdrav direktora serije partnerima

Dragi partneri,

Pre tačno deset godina, nakon porvratka sa studija iz Nemačke, sa veoma ograničenim resursima i malim timom entuzijasta pokrenuo sam sajt o trčanju, misleći samo jedno  – kako je trčanje promenilo i obogatilo moj život i kako to iskustvo moram podeliti sa porodicom i svim ljudima u Srbiji. 

Danas je situacija značajno drugačija i kroz Serbia Business Run imamo priliku i zadovoljstvo da zajedno sa malim i velikim kompanijama, zajedno sa stručnim HR & PR menadžerima, preduzetnicima i changemakerima svih vrsta, zajedno sa vama trčimo i radimo ono što volimo i da kroz taj rad učinimo da zaposleni u Srbiji potrče i da briga o ljudima od strane kompanija pređe na jedan viši nivo.

Verujemo da je zadovoljan zaposleni najbolja moguća investicija ne samo za kompaniju nego i za društvo u celini. Duboko smo uvereni da je pokret poslovnih trka u 5 gradova,  Serbia Business Run deo ovog rešenja i zato vas pozivam da zajedno gradimo jednu novu, bolju poslovnu kulturu Srbije. Lake noge!

Veroljub Zmijanac

Direktor Serbia Business Run serije trka
Generalni menadžer Asocijacije uličnog trčanja u Atletskom Savezu Srbije
Predsednik Beogradskog trkačkog kluba
Osnivač sajta Trčanje.rs
0
Gradova
0
Kompanija
0
Zaposlenih

ZAŠTO DA SARAĐUJETE SA SERBIA BUSINESS RUN?

Moćna ciljna grupa

Vaša ciljna grupa su zaposleni u kompanijama, starosti od 23 do 55 godina? Imate B2B ponudu koju želite da predstavite?

  • 70% učesnika naših trka su pripadnici srednjeg i višeg menadžmenta
  • Kompanije koje učestvuju su najuspešnije u svojim oblastima
  • Učesnici trke su aktivni, povezani i samosvesni pojedinci

Brend ``Serbia Business Run``

Razvijajući “Belgrade Business Run” tokom 3 godine postojanja izgradili smo najjači poslovni i sportski brend koji prerasta u masovan tim bilding događaj u Srbiji. Povezivanjem sa našom serijom bićete vidljivi i prepoznati u poslovnoj zajednici u celoj zemlji.

Profesionalni tim

Partnerstva su za nas ključ uspeha. Naš tim ima zajedno broji više od 15 godina rada u aktivaciji sponzorstva kroz trčanje. Sa našim partnerima sarađujemo na principu autentičnog povezivanja na nivou strategija i vrednosti, ne gubeći iz vida maksimalnu korist za trkače koju pružamo kroz zajedničku saradnju.

SERBIA BUSINESS RUN U SLIKAMA

Naslovni sponzor

NAŠI PARTNERI

Kroz organizaciju Belgrade Business Run-a u protekle tri godine smo imali priliku da sarađujemo sa nekim od najvećih kompanija i brendova u Srbiji.