DOBRODOŠLI NA NAJVEĆI TIM BILDING U SRBIJI

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka u kojima učestvuju zaposleni iz kompanija sa teritorije Srbije.

Posle tri uspešno održane Belgrade Business Run trke na kojima je učestvovalo više od 4500 zaposlenih iz 350 kompanija koje posluju na teritoriji Srbije, Serbia Business Run postala je serija trka u 5 najvećih poslovnih centara u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac i Suboticu.

Događaj predstavlja trku na 5km na kojoj trče ili hodaju zaposleni iz kompanije činići kompanijski tim.

Učesnici dobijaju majice, medalje i startni broj, a posle trke obezbeđena je večera i “after run” žurka.

ZAŠTO DA BUDETE DEO SERBIA BUSINESS RUN SERIJE?

Takmičarski duh

Učešće na trci budi takmičarski duh. Svaki učesnik želi da bude brži od nekog ili da uspe da pobedi sebe i pređe distancu.

Zabava

Najbolje rezultate postižemo kada radimo nešto što je istovremeno i zabavno. Pored trčanja sa kolegama sve učesnike nakon trke očekuje koncert, večera i piće. Celovečernja zabava sa kolegama u četvrtak posle posla.

Druženje

Druženje sa kolegama van kancelarije u aktivnom okruženju je neprocenjiva vrednost Serbia Business Run trka.
0
Učesnika
0
Kompanija
0
Gradova

REČ DIREKTORA SERIJE

Trčanje je trend koji je stigao u našu zemlju i to se nije desilo slučajno. Trčati mogu svi, a ko ne može, dovoljno je i da prošeta ili kombinuje trčkaranje i hodanje. Iz toga razloga Serbia Business Run okuplja najširi broj učesnika – stare i mlade, žene i muškarce, one takmičarski nastrojene ili one koji bi po prvi put posle dugo godina žele da se rekreiraju. Četvrtak posle posla rezervisan je za dobar osećaj i taj dobar osećaj se prepirčava mesecima nakon trke. Dobrodošli! 

Uroš Zmijanac

Direktor Serbia Business Run serije

Beogradski trkački klub

Organizator serije je Beogradski trkački klub. Beogradski trkački klub je prvi i najveći rekreativni trkački klub za sve ljude koji bi da počnu ili unaprede svoje trčanje. Istorija kluba počinje 2009. godine kada smo kao pioniri rekreativnog trčanja sproveli prva organizovana otvorena grupna trčanja u Beogradu.

Klub čine 15 mladih profesionalaca iz oblasti sportske nauke, ekonomije i menadžmenta. Beogradski trkački klub član je Atletskog Saveza Srbije i osnivač prve running lokacije “Running Hub Beograd by PUSH” koji možete posetiti u ulici Tadeuša Košćuška 78 u Beogradu.

Kompanije učesnice