VIP CHARITY ZONA

Presented by Divac fondacija

BIZNIS TRKE IMAJU I HUMANITARNI KARAKTER

Serbia Business Run je moćna platforma kroz koju smo ZAJEDNO SA VAMA, kompanijama učesnicima, tokom 2019. i 2020. sakupili i donirali Divac Fondaciji 1.160.000,00 RSD za stipendiranje 11 srednjoškolaca koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Stipendije su namenjene školovanju – a kao biznis zajednica mi verujemo da su znanje i kompetencije ono što čini razliku.

6 kompanija

11 stipendija

1.160.000,00 din.

Kako i zašto da se priključite?

Naše društveno najodgovornije kompanije imaće jedinstven VIP status na trci, sopstvenu zonu za uživanje i druženje u okviru “BBR Grada”, startno-ciljne zone na trci, 30. Setembra 2021. godine. 

Uplatom od  120.000,00 RSD donirate godišnju stipendiju za jedno izvrsno dete. Možda će baš ova mlada osoba, nakon školovanja, uraditi nešto jako dobro u životu i nastaviti lanac podrške izgradnji kompetencija koje su našoj zemlji preko potrebne

Pogodnosti

Donacijom vaša kompanija dobija niz pogodnosti:

  • Sopstveni šator 3x3m gde možete da ostavite stvari i uživati u klopi/piću
  • Okrepu za sve vaše zaposlene unutar šator
  • Zahvalnicu Fondacije Ane i Vlade Divac (možete iskoristiti za promociju)
  • Plaketu Beogradskog Pobednika, našeg oskara zahvalnosti  (možete iskoristiti za promociju)
  • Meeting point za sve vaše zaposlene među 3000 drugih učesnika
  • Vidljivost na samom događaju jer će vaša kompanija imati natpis na šatoru
  • Saopštenje za medije koje ćemo poslati zajedno sa DIVAC Fondacijom
  • Moguće pojavljivanje vašeg predstavnika na konferenciji za štampu u nedeljama nakon događaja.
  • Jačanje pozicije poslodavca među svojim zaposlenima kao brižne kompanije (employee brending)
  • Možda manje važno, ali veoma praktično: ukoliko bude padala kiša imaćete gde da se sakrijete.

U VIP CHARITY ZONI imamo mesta za ograničen broj šatora: ukoliko želite da vaša kompanija bude u VIP Charity zoni požurite i pozovite nas na 063 814 8228 ili nam pišite nam na kontakt@serbiabusinessrun.com kako bismo omogućili potpisivanje ugovora o donaciji direktno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac.

O stipendijama Fondacije Ane i Vlade Divac

Fondacija Ana i Vlade Divac treću godinu zaredom dodeljuje stipendije (www.divac.com/stipendije) izuzetnim srednjoškolcima iz socijalno ugroženih sredina. Do sada je stipendiju dobilo 500 učenika zahvaljujući individualnim donatorima i kompanijama spremnim da ulažu u obrazovanje naših najboljih đaka.

I učesnici trke mogu da pomognu direktnim donacijama

I zaposleni pojedinci mogu da pomognu. Kupovinom startnih paketa vaše kompanije su uradile nešto dobro za podršku vama da se bavite redovnom fizičkom aktivnošću. Možda i vi, kao pojedinac ili tim kolega i koleginica, možete pomoći mlade ljude kako bi nastavili školovanje. Donirajte bilo koji iznos direktno Divac fondaciji, putem formulara na www.divac.com/donirajte (iz padajućeg menija odaberite opciju Divac Stipendije).